Kontor

Boka en visning

  • 300 kvm kontor och uppåt
  • Reception, Café och Lounge
  • Konferens- och Mötesrum
  • Omklädningsrum med handdukar och låsbara skåp
  • Garage med laddstolpar och utomhus P-platser
  • Biltvätt och cykelverkstad
  • Centralt i Kista

Vackra Volt Kista består av flera delar, med en central huskropp och tre flyglar. Uppförd 2001 och till stora delar i glas, fullkomligt badar den i ljus var du än befinner dig. Dessutom ovanligt flexibel, då du kan hyra kontor from 290 kvm upp till närmare 10 000 kvm.

Du och dina kunder/ personal, välkomnas in i en vacker, centralt belägen ljusgård med en nyrenoverad reception/lounge med café, och med 8 st konferensrum i olika storlekar. Härifrån tar du interntrapporna eller hissen vidare upp till någon av de tre flyglarna och våningarna 3- 6.

Gå på 3D- visning för inspiration kring tänkbara planlösningar, materialval, färger och inredning. Lokalerna är i befintligt utförande till stora delar som rumslösning, men när vi vet hur du vill ha just din lokal avseende planlösning, ytskikt, inredning o.s.v. blir den efter anpassningarna den ljusa, toppmoderna och representativa lokal som du och ditt företag kan verka, trivas och utvecklas i.

Då flexibiliteten är synnerligen god är det möjligt att hyra lokaler i ett spann från 290 kvm, via 3-400 kvm, 5-600 kvm och uppåt i olika varianter, till hela fastigheten om ca 10 000 kvm. Använd LOKALVÄLJAREN och du får en god bild över några de kombinationer som kan erbjudas. Där hittar du också info om ca kostnad per arbetsplats/månad i anpassat utförande.

Kontakta Markus Gahnfelt för visning, svar på frågor: , 0739-808041

Boka en visning

3D-visning öppen planlösning

Klicka, scrolla, dra och zooma i bilden för att se exempel på materialval och interiörer.

Lokalväljaren

Lediga objekt

3D-visning rumslösning

Klicka, scrolla, dra och zooma i bilden för att se exempel på materialval och interiörer.