Lediga lokaler

Våra lokaler

Volt Kista erbjuder coworking spaces med moderna ljusa lokaler och ett stort utbud av tjänster med förstklassig service. Som medlem på Volt kista har ni möjlighet att arbeta ostört i våra tysta mötesrum eller i vår lounge och coworkingytor dygnet runt. Ni får tillgång till alla våra tjänster, sociala ytor, samt konferens- och mötesrum.

Välkommen till Vackra Volt Kista, mer än kontor!

Här finns allt du kan tänkas behöva under en arbetsdag: gemensam takterrass, låst cykelgarage, garage med laddplatser och bilservice, café- reception och lounge, samt: all personal har tillgång till gymmet i Volt Health club!

Du kan hyra kontor from 290 kvm upp till ca. 4500 kvm. Eller så kan du ta plats i vår Coworking; eget rum med 4- 6 arbetsplatser; möblerade och tillgång till mötesrum mm; korta avtal och ”allt i ett”- pris.

Fastigheten uppfördes 2001 och består till stora delar i glas, den fullkomligt badar den i ljus var du än befinner dig. Här finns också flera konferensrum i olika storlekar, det största 500 kvm! Och vid årsskiftet. öppnar en lunchrestaurang.

Boka tid för en visning för inspiration kring tänkbara planlösningar, materialval, färger och inredning. Din lokal blir efter anpassningarna, som du självfallet är delaktig i, den ljusa, toppmoderna och representativa lokal du letat efter.

Boka en visning

Kontakta Markus Gahnfelt för visning, eller svar på eventuella frågor